12 Vjet Ami Event
Rreth Nesh

Ami Event është kompania e parë në fushën e organizimit të eventeve, e cila nisi hapat e saj të para që prej vitit 2007 dhe vazhdon të zhvilloj një sistem unikal për krijimin dhe marketimin e produkteve dhe shërbimeve në fushën e organizimit të festave si dasma, evente, konferenca, koncerte, reklama, trajnime etj

Kompania operon me një rrjet të gjerë profesionistësh të cilët garantojnë shërbimin më të mirë që ofron tregu shqiptar edhe më gjerë. Ami Event operon me partner, të fuqishëm në tregun botëror, në filialet tona do të gjeni koleksionet më të fundit të pasarelave të modës. Nuk mungojnë hotelet dhe restorantet luksoze, profesionistët e vërtet të fotografisë dhe video projeksionit, këngëtarët dhe DJ më të kërkuar në treg.

REVISTA AMI
LUFTA E NUSEVE
TESTIMONIALS

Dasma

Dasëm – Jonida & Besnik Krapi

Dasëm – Ira & Gaz Paja

Dasëm – Marsida & Bujar

Dasëm – Jasmina & Alessandro

Dasëm – Anjeza & Elidon

Festa Private

Ditëlindje – Mia Luleqingji

Ditëlindje – Keit

Ditëlindje – Roeid

Ditëlindje – Hana

Ditëlindje – Kloe

Evente Biznesi

Vinea Resort 2019

Posh Lounge 2019

Posh Lounge 2018

Inagurim Vila 70

Big Market