Showroom i Ri


Warning: file_put_contents(media//g893E6YtBeJU3pICHpidNjE70kw=/21112e5406c3cae3d03ec11f328479dd.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/amievent/public_html/imazhegalerioferta.php on line 28

Në tetor të 2017-ës Ami Event erdhi me një tjetër investim gjigant duke hapur Showroom-in më të bukur jo vetëm në Tiranë por edhe më gjerë, të cilin mund ta gjeni në adresën: Pallatet Agimi, Bulevardi Bajram Curri, Tiranë. Në një hapësirë më të madhe me arredim të mahnitshëm që ofron cdo komoditet, ky sallon i ri sjell eksperiencën më të mirë të salloneve bashkëkohore europiane dhe cdo nuse mund të ndihet si një princeshë e vërtet.

Të tjera

Evente

Eda's Birthday

Meso me shume

Ditëlindja e parë e Khloe!

Meso me shume

Fei's Birthday

Meso me shume