Ami Event Wedding Dresses Preview 2017

Ami Event se shpejti sjell surpiza te reja per te gjitha nuset e ardhshme qe mezi e presin diten e dasmes. Fustane te reja do te vijne ne kete sezon te ri. Ju sigurojme qe do jua vjedhin zemrat! ;) 

Per me teper po ju sjellim nje preview me foto te koleksionit 2017 qe se shpejti do i gjeni ne sallonet Ami Event Tirane, Durres dhe Fier. 

Evente

100 çifte martohen në një ditë të vetme!

Meso me shume

Dasma më e madhe e vitit!

Meso me shume

SUPERBRANDS

Meso me shume