Venere by Ami, nje oaz bukurie per te gjithe ata qe kane vendosur te martohen dhe jo vetem...

Qe prej vitit 2007 kur jemi krijuar si agjencia e pare ne llojin one stop shop, objektivi yne ka qene t'i ofronim klienteve te gjithe ciklin e sherbimeve qe duhet per nje event. Ne keto 9 vite pune intensive jemi rritur shume duke krijuar nje portofol te gjere sherbimesh dhe kemi mundur te krijojme nje brand nderkombetar qe sot numeron 3 filiale ne Tirane, Durres dhe Fier...
"VENERE by AMI" wellness center, e pozicionuar ne zemer te Tiranes, eshte nje tjeter sipermarrje e rendesishme e Ami Event me bashkepuntore profesioniste.

Adresa: Rr. Abdyl frasheri, Pall. 7, Ap. 1, prane Librit Universitar

Email: [email protected]

Cel: 069 47 25 060

Evente

Sfilata Ami Event

Meso me shume

Xhilda & Roberto

Meso me shume