“Ami Event” bën të mundur që ambientet e dasmës të shndërrohen në parajsë


Warning: file_put_contents(media//bC2mbFF7jim_1TTzOiQENanbz8Y=/42112a37054a9964818fd05c94c3d747.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/amievent/public_html/imazhegalerioferta.php on line 28

Amarda Toska njihet si prezantuese e njohur e ekranit televiziv, por ka vite që është ndër femrat më të suksesshme edhe në biznes, falë kompanisë së saj “Ami Event”.

Me angazhimin dhe punën e saj, Ami bën që klientë të shumtë të ndahen të kënaqur me punën e saj, e cila magjeps me artin që krijon dhe padyshim bën të mundur që martesa të jetë edhe më e bukur me dekorimet e “Ami Event”.

Edhe këtë verë, ajo vazhdon të jetë mjaft e angazhuar dhe të krijojë kryevepra me punën e saj të palodhshme e shumë artistike.

Në postimet e saj të fundit, Ami ka publikuar disa foto prej dasmave në të cilat ajo ka prezantuar me punën e saj, duke bërë që gjithçka të jetë e përkryer dhe dekorimet ta shndërrojnë dasmën në një ambient aq të bukur, si të ishte një parajsë e vërtetë, shkruan Teleskopi.net.

Për më shumë shikoni fotot nga këto dasma dhe binduni për punën dhe artin që krijon Ami me stafin e saj:

 

Të tjera

Evente

Eda's Birthday

Meso me shume

Ditëlindja e parë e Khloe!

Meso me shume

Fei's Birthday

Meso me shume