Backstage Sfilata Ami Event

Vogue:”Shfaqjet e modës janë kaq të shkëlqyeshme, por shkoni prapa dhe shihni se çfarë po ndodh vërtet: Ju (spektatorët) shihni vetëm performancën ".
- Koleksionet e fustaneve të nuserisë, modelet, shfaqje të mrekullueshme me shumë të ftuar janë si një festë e madhe joshëse, apo jo? - Nga radha e parë, PO.
Por a keni menduar ndonjëherë se çfarë ndodh në backstage?
- E vërteta është, pavarësisht faktorit #glam, pas skenave ka një ushtri njerëzish që punojnë ditë e natë për t'u siguruar që shfaqja të shkojë pa probleme. Duhen muaj e muaj përgatitje dhe shumë përkushtim.
Në fakt, planifikimi për sfilatën tonë të rradhës, ka filluar sapo përfundoi e fundit.

Evente

Eda's Birthday

Meso me shume

Ditëlindja e parë e Khloe!

Meso me shume

Fei's Birthday

Meso me shume