Lingerie

Me shumë dashuri dhe pa komplekse, i’u bashkuat guximit tonë për një sfilatë si asnjëherë më parë me lingerie.
Kjo linjë erdhi në pasarelë në mënyrën më artistike të mundshme nga stilisti Ardi Asllani
Një shërbim ky i sjellë në sallonin tonë si një detaj jo me më pak rëndësi dhe si një dëshirë për të kuruar në çdo aspekt nusen në ditën e saj të dasmës.

Evente

Eda's Birthday

Meso me shume

Ditëlindja e parë e Khloe!

Meso me shume

Fei's Birthday

Meso me shume