Sherbime te tjera

  / Kurs Vallezimi
KTHEHU TEK LISTA E SHERBIMEVE
SHIKO GALERINE FOTOGRAFIKE PER KETE SHERBIM (2 FOTO)

Shtoje në shportë Flisni me një operator!

Në momentin e parë të dasmës ku të gjithë i kanë sytë nga çifti, gjithçka duhet të jetë perfektë që tek hyrja elegante e tij e deri te valsi i hapjes së natës magjike, dhe që gjithçka të jetë e tillë nuk duhet neglizhuar ky moment. Ne do ju japim mundësin të mësoni të paktën valsin e hapjes së dasmës që është dhe momenti më i rëndësishëm i dasmës.

Evente

Alba's Birthday

Meso me shume

Nina & Besi Engagement

Meso me shume

Kejvina's Birthday

Meso me shume