(0)

Oferta

Martohu dhe udhëto me Ami Event

 

Martohu dhe udhëto me Ami Event!

Prenoto brënda muajit shkurt, të gjitha shërbimet e dasmës tënde!

Fito një udhëtim romantik!

Oferta vlen për 3 klientët e parë të cilët prenotojn brënda muajit shkurt.

Shprehe dashurinë si në përralla!

Propozoji të dashurit/ës ashtu si çdokujt do t’i pëlqente, që të mbetet gjithmonë në kujtesë!

Organizo surprizën romantike me ofertën e radhës në Ami Event!

Ne ju dhurojmë kujtimin më të bukur, të dokumentuar!

Oferta përfshin video dhe foto te punuara nga stafi Ami Event FALAS!

Team Bride

Prenoto fustanin tënd brënda muajit Shkurt, Përfito dhuratë : 

Veshjet e shoqërueseve 

1 Ditë Venere by Ami ( Make up & Stilim flokësh)

Oferta vlen per tre klientet e pare te cilet prenotojne brenda muajit shkurt

Kujdes: Oferta e vlefshme per te gjitha ciftet, qe kane dasmen e tyre deri me 31 qeshor.